Akenerji “Yased Akademi” Eğitim Programı Katılımcılarından Oldu


Akenerji, Uluslararası Yatırımcılar Derneği’nin (YASED),"Türkiye’nin geleceğine yatırım" vizyonuyla başlattığı YASED Akademi eğitim programının katılımcılarından oldu. Dernek, Türkiye'nin en önemli değeri olan insan kaynağının rekabetçiliği ve küresel farkındalığına destek vermek amacıyla üniversite öğrencilerini profesyonel yaşamlarına hazırlayacak dijital eğitim programını başlattı.

Projenin ilk uygulamasına, YASED üyesi Akenerji, BP, Duracell, Goodyear, IBM, Ravago, Shell ve Siemens'in katkıları ile gerçekleştirilmesine karar verimişti.

Bu kapsamda Akenerji ile öğrenciler arasında gerçekleştirilen ilk toplantıya Akenerji Genel Müdür Yardımcısı Can Gülcan İle Akenerji İK ve Ortak Hizmetler Direktörü Duygu Erzurumlu katıldı.

YASED Akademi eğitim programı ile öğrencilerin iş hayatına atılmadan önce uluslararası şirketlerin yapıları, çalışma alanları, işe alım süreçleri ve çalışanlardan beklentileri ile ilgili bilgi sahibi olmaları ve üst düzey yöneticilerin mentorluklarından faydalanmaları amaçlanıyor.