Geleceğinle Fark Yarat Online Staj Programımız Başladı!


Akenerji, Geleceğinle Fark Yarat online staj programımız başladı. Gelen yüksek sayıda başvuru arasından, seçim süreçlerini başarıyla tamamlamış çeşitli üniversitelerden 21 gencin kabul edildiği program kapsamında oryantasyon toplantıları Akenerji Genel Müdürü Serhan Gençer ve Akenerji CHRO'su Duygu Erzurumlu Cengiz'in katıldığı toplantılarla başladı.

4 haftalık bu dinamik staj deneyiminde iş hayatını deneyimleme fırsatı bulacak öğrenciler, staj yaptıkları birimlerle birebir çalışarak çeşitli projelerde yer alacak, vaka analizi ve daha pek çok zengin içerik ile benzersiz bir online staj deneyimi yaşayacaklar. Aynı zamanda staj yaptıkları birime ek olarak oryantasyon programı ile diğer birimlerin süreçleri hakkında da detaylı bilgi sahibi olacaklar.

Programa kabul edilen öğrenciler alacakları kişisel gelişim eğitimi ve program içerisinde erişecekleri platformlar ve içerik paylaşımları ile de ayrıca kişisel gelişim alanında da donanım kazanacaklar.

Programa katılarak enerjisiyle fark yaratan tüm stajyerlerimize başarılar diliyor ve geliştirecekleri projeleri heyecanla bekliyoruz.