Vadistanbul Akenerji’yi Tercih Etti


Açıldığı günden bu yana Türkiye ve İstanbul’un en prestijli alışveriş merkezlerinden olan Vadistanbul AVM, “enerji verimliliği” çalışmaları için Akenerji Enerji Servisleri’ni tercih etti.

İmzalanan Enerji Hizmetleri ve Optimizasyonu anlaşması ile Akenerji 3 yıl boyunca Vadistanbul AVM’ye “yatırımsız ve garantili” enerji verimliliği hizmetleri sunacak.

Verilecek hizmetler kapsamında Vadistanbul’un ısıtma-soğutma-iklimlendirme sistem ve ekipmanları üzerinde, günlük bakım, onarım, takip, ölçüm ve analizler yapılacak. Yapılacak çalışmalar sonucunda sistemlerin verimliliği artırılacak ve enerji tasarrufu elde edilecek.

Öte yandan Akenerji Enerji Servisleri’nin Vadistanbul’a sunduğu mühendislik hizmetleri sayesinde işletmenin dış bakım-servis maliyetleri de ortadan kalkmış olacak.

2015 yılından bu yana hizmet veren Akenerji Enerji Servisleri’nin işletmelere herhangi bir ek yatırım yaptırmadan gerçekleştirdiği projeler neticesinde, elektrik enerjisinde ortalama %35, doğal gazda ise ortalama %55 verimlilik sağlıyor. Akenerji bu değerler ile sektörde en yüksek enerji verimliliği sağlayan firma olarak öne çıkıyor.